ATATÜRK ÇAY VE BAHÇE KÜLTÜRLERİ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Anasayfa
Hakkımızda
Hakkimizda
Organizasyon Şeması
Tarihçe
Kadromuz
Duyurular
Birimler
Biyokimya Kısım Müdürlüğü
Deneme ve İstatistik Kısım Müdürlüğü
Mali ve İdari İşler Kısım Müdürlüğü
Numune Kabul ve Raporlama Birimi
Teknoloji Kısım Müdürlüğü
Toprak Bitki Koruma ve Mikrobiyoloji Kısım Müdürlüğü
Yetiştiricilik ve Islah Kısım Müdürlüğü
Proje ve Çalışmalar
Projelerimiz
Çalışmalarımız
Kalite Yönetim Sistemi
Formlar
Dokümanlar
Analiz Listesi
Akreditasyonumuz
Fotoğraf Galerisi
Video Galerisi
İletişim
ÇALIŞMALARIMIZ
TÜRKİYEDE ÇAYLIK ALANLARIN VE ÜRETİCİ SAYILARININ İSTATİSTİKSEL ANALİZİ
Detay için tıklayınız.
GIDA IŞINLAMASI VE UYGULAMALARI
Detay için tıklayınız.
TİCARİ OLARAK PİYASADA SATILAN TÜRK VE YABANCI KÖKENLİ ÇAYLARIN BAZI FENOLİK MADDE VE KAFEİN İÇERİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Detay için tıklayınız.
TÜRK ÇAYLARINDA AFLATOKSİN VARLIĞI VE MUHTEMEL BULAŞMA KAYNAKLARI
Detay için tıklayınız.
TÜRK ÇAYLARININ SU AKTİVİTESİ DEĞERLERİ AÇISINDAN İNCELENMESİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ
Detay için tıklayınız.
ARGE
REKLAM
SPORTIF
FOTO
VIDEO
TV